Nomad Cabin 4

Grote, ruime tent van Nomad

Gaat u regelmatig met het hele gezin kamperen of juist voor het eerst? Dan is het prettig om te beschikken over een ruimte tent waarin voldoende slaap-, leef- en opbergruimte is. De Cabin 4 biedt u maar liefst 22,6 vierkante meter ruimte waarvan 13,4 vierkante meter te gebruiken is om te leven en spullen op te bergen en 6,5 vierkante meter te gebruiken is als sleepgedeelte. De stahoogte van deze vierpersoons tent is maar liefst 220 centimeter. 

Waterbestendig en vuurvertragend

Tijdens het kamperen wilt u natuurlijk niet dat uw spullen nat worden tijdens een pittige regenbui. Met de Cabin 4 kunt u schuilen voor de regen zonder bang te zijn dat uw kleding nat wordt. De tent is vervaardigd van vuurvertragend polyester dat is voorzien van een PU-coating. De tent heeft hierdoor een waterkolom van 4.000 millimeter. De Cabin 4 is uitgerust met een geïntegreerd grondzeil. De vloer van de binnentent is van polyester met een waterkolom van 2.000 millimeter en de vloer van het leefgedeelte is vervaardigd van 185 gram polyetheen. De binnentent ten slotte is gemaakt van waterafstotend en ademend polyester. 

Flexibel in te delen slaapgedeelte

De binnentent van de Cabin 4 beschikt over een slaapcompartiment waarin totaal vier personen kunnen slapen. De indeling van het slaapgedeelte kan eenvoudig worden opgedeeld, zodat er een 1 + 2 + 1-verdeling ontstaat. Dankzij de flexibel in te delen slaapcompartimenten is het tevens mogelijk om één van de compartimenten te gebruiken voor het opbergen van uw spullen zodat u in de voortent meer leefruimte over heeft. 

Specificaties Nomad Cabin 4

De Cabin 4 van Nomad is een grote, lichtgewicht tent waarin heerlijk gekampeerd kan worden. De tent wordt geleverd inclusief haringen, tentstokken en scheerlijnen en biedt u de mogelijkheid om vieze schoenen op een apart stukje in de tent te plaatsen doordat het grondzeil daar los is te klappen. Erg handig is de stekkergoot in de tent waardoor u elektriciteitskabels kunt laten lopen. De Cabin 4 tent is dankzij de korte stoksleuven, het ring- en pinsysteem en de meegeleverde pen en V-haringen eenvoudig op te zetten.