Browsing Category : Motor

Guzzi weer thuis!

By | Reacties uitgeschakeld voor Guzzi weer thuis!

Onderweg naar huis met een bus vol met Guzzi spullen:   Zo staat hij er nu bij:   Reserve motorblok: Een sportief stuurtje en wat extra lakdelen: een rood kontje, rode kapjes, spatbord en tank.

Read More »

Mijn eerste zijspan

By | Reacties uitgeschakeld voor Mijn eerste zijspan

Nadat ik al eens foto’s van mijn eerste zijspan heb laten zien… nu heb ik dan toch nog foto’s van mijn eerste gemotoriseerde zijspan gevonden. Het is inmiddels bijna 10 jaar geleden (motor is gekocht op 10 december 2007). Binnen een jaar heb ik dit zijspan alweer verkocht, omdat ik er te weinig tijd voor had. Ik kan me nog…

Read More »

Even snel een beurtje

By | Reacties uitgeschakeld voor Even snel een beurtje

Dat viel dit keer reuze mee: olie eruit, filter eruit, filter erin, olie erin. Het werkt alleen wel een beetje lastig onder zo’n laag zijspan. Hij kan er gelukkig weer even tegenaan.

Read More »

Jumborun 2017

By | Reacties uitgeschakeld voor Jumborun 2017

Vandaag voor de tweede keer meegereden met de Jumborun. Ilse achterop en onze passagier heette Fatima. De hele route in de stank van het zijspan waar mijn neef op reed gereden, maar verder genoten van de lachende gezichten om ons heen. De stop was dit keer bij het Plantion in Ede. Een mooie grote parkeerplaats waar een legerjeep, paard en…

Read More »

Luxemburg 2017

By | Reacties uitgeschakeld voor Luxemburg 2017

Maar liefst zes dagen weggeweest met een heel leuke groep mensen! Heerlijk gereden, jammer dat het weer op de laatste dag niet helemaal meezat. 

Read More »

Motorbeurs Utrecht 2017

By | Reacties uitgeschakeld voor Motorbeurs Utrecht 2017

Een dagje rondgelopen op de motorbeurs in Utrecht. Niet heel veel schokkends gezien. Wel heel veel kleding, oordoppen op maat en hier een daar wat glimmend chroom.

Read More »